به گزاش خبرنگار خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین شریفی پیش از ظهر امروز در همایش مدیران و مبلغین طرح امین که در خانه معلم استان قم برگزار شد، اظهار داشت: انبیای الهی اولین معلمان بشر بودند و در این راه تمام سعی خود را برای جذب مردم به دین بکار گرفتند؛ آنان با رفتار و عملشان پناهگاه مردم بودند.
معاون تبلیغ حوزه عملیه قم افزود: معتقدیم روحانیون و مبلغین در مسیر همان راه انبیای الهی در حال حرکت هستند؛ به همین دلیل لازم است در امر تبلیغ و پیام رسانی مانند انبیاء عمل کنند و پدر و پناه گاه جوانان و دانش آموزان باشند.
وی اظهار داشت: از دیگر خصوصیات انبیای الهی این است که مهربان بوده و اهل گذشت بودند و از این طریق در دلها نفوذ کرده و قلب ها را تسخیر می کردند.
حجت الاسلام والمسلمین شریفی گفت: معلمان پرورشی و روحانیون لازم است این گونه ویژگی ها را داشته باشند تا بتوانند در قلب های نوجوانان نفوذ کنند.
معاون تبلیغ حوزه عملیه قم با بیان اینکه مسئولیت دادن، احترام گذاشتن به دانش آموزان و جوانان از جمله عوامل جذب است، گفت: اگر مبلغی این گونه رفتار و عمل نکند، نمی توان انتظار اثرگذاری را داشت.
وی با اشاره به تعامل حوزه و آموزش و پرورش برای اثر گذاری در دانش آموزان، اظهارداشت: اگر بین دو نهاد حوزه و آموزش و پرورش در موارد مختلف فرهنگی، اجتماعی و تبلیغی همکاری و تعامل باشد، می توان شاهد اثرگذاری بود.
حجت الاسلام والمسلمین شریفی با بیان اینکه دشمن در طراحی جدید برای به فساد کشیدن شهر قم و انحراف جوانان و نوجوانان برنامه ویژه دارد، اظهارداشت: امروز شاهد هستیم که دشمن سرمایه گذاری زیادی برای از بین دین و تخریب چهره شهر قم و به انحراف کشیدن دانش آموزان کرده است و حتی در برخی از موارد اخباری از جذب بعضی جوانان به گروهای داعش داده شده است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه قم از دیگر طراحی های دشمن را از بین بردن مسئله شیعه مهدوی دانست و افزود: این مسئله مهمی است که در حال اتفاق است و همه نهادهای فرهنگی باید هوشیار بوده و نگذارند این مسئله اتفاق بیافتد.
وی اظهار داشت: یکی از مسائلی که می تواند این نوع برنامه ها را خنثی کرد، شکل گیری اتاق فکر با حضور مبلغان و معلمان آموزش و پرورش است.
حجت اسلام والمسلمین شریفی افزود: همکاری، هم فکری و تعامل دو نهاد حوزه و آموزش و پرورش برای از بین برنامه های دشمن مسئله ای مهم است که باید در شرایط کنونی اتفاق بیافتد، تا شاهد رشد مسائل تربیتی در آموزش و پرورش باشیم.
313/40